PDF'er

SMART VANDSYSTEM

CLASSIC VANDSYSTEM

ALLE BORDSKILTE

FAQ

Har du spørgsmål eller er du i tvivl? Se, om vi allerede har besvaret nogle af dine spørgsmål i vores FAQ-sektion.

Følg os

Hvad er forskellen mellem Smart og Classic?

Vores Smart modeller har indbygget Bluetooth, som kan parres med din smartphone eller tablet via vores app UNITO ANYWHERE.

Det gør det muligt for dig at justere temperaturindstillinger på vandfunktioner, justere brusmængde, slå børnelås til – samt meget mere. Derudover har Smart systemernes kompatible armaturer indbygget LED, hvor du altid kan følge med i, hvilken vandfunktion der er valgt.

Classic modellen er en ganske simpel kogende vandhane, der blandt andet kommer med mulighed for mixvand. Den har ikke Bluetooth, og kan ikke parres til vores app.

Hvorfor larmer mit system?

Modeller med isvands-funktion har indbygget køleventil, som hjælper med at nedkøle kompressoren, der sørger for at vandet altid holdes på den temperatur, den er sat til.

Blæseren kan høres når den bliver aktiv – ligesom dit køleskab. Der findes løsninger, hvor du kan nedbringe tiden, hvori blæseren er aktiv. Det kan f.eks. være ved at sørge for at der gode ventilations muligheder i skabet.

En anden mulighed er, at temperaturen sættes til lidt højere end 6 grader, hvorved systemet kører i kortere tid. Systemet kan også indstilles fra appen til at køre på bestemte tidspunkter i døgnet, så den slukker automatisk i det tidsrum, du ikke har behov for at bruge den.

Hvor koldt er jeres isvand?

Modeller med indbygget kompressor har mulighed for at køle vandet helt ned til mellem 3°C  og 12°C. Derfor har vi kaldt vores vandfunktion for isvand, og ikke bare afkølet vand.

Vores modeller med isvandsfunktion er vores Smart modeller SPARKLE, ELEMENTS og INFINITY.

Når vi siger koldt, så mener vi koldt!

Kan systemet bruges uden app?

Ja, du kan sagtens vælge at bruge alle funktioner direkte fra armaturet uden brug af vores UNITO ANYWHERE app. Det gør dog at du ikke vil kunne få adgang til en lang række smarte indstillinger, som blandt andet justering af vandtemperatur, justering af brusmængde, børnelås, systemoversigt m.m.

Om du vælger at undlade brug af appen er op til smag og behag – dog skal appen alligevel bruges, når du første gang skal opsætte, og indstille, dit Smart system.

Hvad hedder jeres app og hvor kan jeg finde den?

Appen hedder UNITO ANYWHERE og kan hentes gratis på både Apple Store og Google Play Store.

Hvor mange enheder kan være forbundet til appen?

Da systemet forbindes via Bluetooth til dit smart apparat, er det kun muligt for én enhed at forbinde sig ad gangen. Det vil sige, at hvis en anden person i hjemmet gerne vil forbinde til vandhanen, skal den forrige enhed afbryde sin forbindelse, for at gøre dette muligt.

Appen kan dog downloades til flere enheder i hjemmet.

Husker systemet mine app indstillinger?
Systemet gemmer de sidste indstillinger, der blev sat gennem appen.
Hvor lang tid tager det for mit produkt at blive leveret?

Alt afhængig af hvornår og hvad tidspunkt du bestiller, er leveringstiden typisk 1-2 dage fra når du bestiller. Vi sender vores produkter ud fra eget lager, og sigter efter at have en hurtig leveringstid.

Kan jeg bruge appen til Classic?

Vores Classic model ACE er ikke kompatibel med vores UNITO ANYWHERE app. Det er udelukkende vores Smart vandsystemer, der er kompatible med vores app.

Hvorfor blinker og sprutter mit brusvand?

De systemer, der har mulighed for brusvand, har indbygget køler, hvor den producerer og opbevarer alt brusvandet.

Når brusvandet inde i beholderen er ved at løbe tør, vil vandhanen begynde at sprutte, og derefter producere helt nyt brusvand. Dette ved du sker, når LED-lampen begynder at blinke. Vent blot 20 sekunder, og så er funktionen, og det nye brusvand, klar til brug.

Sprøjter den kogende vandfunktion?

Takket være vores avancerede teknologi indbygget i alle vores vandhaner, vil du glædeligt opleve, at den kogende vandfunktion ikke sprutter, når du bruger funktionen.

Hvad betyder All-In-One?

All-In-One betyder at alle enheder er samlet i én boks. Filter og CO2 patron er indbygget i maskinen, med mulighed for at nemt tilgå, når de skal skiftes. Hele maskinen står pæn og samlet i skabet.

Tilbyder I garanti?

UNITO tilbyder i alt 4 års garanti på alle modeller der bruger et aktiv filter.*

*Med alle Smart modeller medfølger der automatisk filter, som skal udskiftes løbende efter behov – og ved Classic modellen er det et tilkøb.

Hvilket filter skal jeg bruge til mit system?

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder, og derfor bruger vi BWT filter til alle vores systemer. Du kan vælge enten at købe dem over vores egen webshop, igennem jgnordic.com, eller online.

Kan jeg have en af jeres vandhaner i mit hjem?
Alle boliger hvor der er almindelig vandlinje kan bruges med UNITO systemer.
 
Er det kogende vand farligt at bruge?

Temperaturen på kogende vand-funktionen kan justeres mellem 60°C til 100°C.

Når vandet kommer ud af armaturet er der tilføjet luft, som vil være med til at beskytte mod evt. kontakt. Men uanset hvad, vil det gøre ondt, hvis man holder hånden under vandet. Derfor skal man helst undgå at gøre det.

Hvordan kan vandhanen lave så kraftigt brus?

Vores systemer har et kammer på ca. 850 CC. Systemet laver brusvand og gemmer det her. Når kammeret er fyldt vil vandstrålen være kraftig. Du kan bruge appen UNITO ANYWHERE til at justere brusmængden (mild, mellem, eller kraftig).

Efterhånden som brusvandet bliver opbrugt, vil strålen blive mindre og mindre kraftig. Når kammeret et tømt, vil systemet selv lave et nyt batch (LED display begynder at blinke grønt). Når kammeret er fyldt vil den lyse konstant grønt.

Hvad er mixvand?

Mixvand er en vandfunktion, der tillader dig varmt vand op til 60°C, og er specielt tilegnet til boliger, som ingen varm vandlinje har. Dette gør den ved at “mixe” kogende vand med almindeligt postevand, ved hjælp af en mixerventil. Så behøver du ikke at lade vandet løbe, og vente på, at det skal blive varmt.

Vores Smart vandsystem LAVA kommer med indbygget Mixvandfunktion, dog kan alle systemer med kogende vand få Mixvand ved tilkøb af en mixerventil.

Hvordan bruger man jeres vandhaner?

Alle vores armaturer har tryk-drej betjening.

Hvis du har en mekanisk model, skal du blot holde venstre håndtag i bund og dreje tilbage for kogende vand.

Har du et elektronisk armatur, så drej knappen på venstre side for at vælge den vandfunktion, du ønsker. LED-indikatoren viser dig hvilken funktion du har valgt.

Tryk derefter to gange for rindende vand og tryk én gang for at slukke.

Hvor stort skal mit køkkenskab være?

Alle UNITO vandsystemer passer behageligt ind i et 60 cm køkkenskab. Hvis dit køkkenskab er lidt mindre, kan systemerne stadig godt passe, dog skal du være opmærksom på placeringen af vandafløbet.

Det er altid bedst, at vandsystemet har så meget plads inde i skabet, som muligt.

Hvordan kan jeg koble min telefon til vandhanen?

For at kunne betjene dine vandhanefunktioner, skal du downloade vores app UNITO ANYWHERE, enten på Apple Store eller Google Play Store.

Har du stadig spørgsmål?

Så kontakt os endelig! 

Vi står altid til rådighed, og besvarer alle henvendelser med et smil på læben.

Vil du hellere snakke?

Så er du velkommen til at kontakte os på +45 70 10 40 14. 

Telefontider: 

Man-torsdag: 09:00-16:00
Fredag: 09:00-15:00

Kontakt form