PDF'er

SMART VANDSYSTEM

CLASSIC VANDSYSTEM

ALLE BORDSKILTE

En almindelig køkkenvandhane klarer de opgaver, den er beregnet til at løse. Det vil sige, at den leverer almindelig koldt og varmt postevand, når den tages i brug. Men hvad nu hvis man kunne få en smart vandhane med app kontrol, som kan give kogende vand, filtreret vand, isvand, brusvand og mixvand i én og samme hane?

Armaturmodel: Universe Gunmetal -Titan 53C

Teknologi og vandhaner

Det er faktisk slet ikke så langt ude, at teknologien har udviklet sig så meget, at vi nu kan begynde at brande vandhaner som ”smarte”. I takt med udbredelsen af smart teknologier i hjemmet bliver flere hvidevarer og køkkengrej også integreret og optimeret med avanceret teknologi. Det er dog stadig et relativt uudforsket område herhjemme i Danmark, og er derfor ikke mange, som har kendskab til faktummet, at en vandhane nu kan være smart. UNITO er derfor som et af de første på både det danske markede, men også på verdensplan, til at producere smarte vandsystemer indbygget med IoT-løsninger.

UNITO ANYWHERE app

IoT-teknologi er en smart løsning der gør det muligt for os at skabe forbindelse via internettet til et produkt eller en ”ting”. Det er takket være denne teknologi, at vi kan tilbyde en smart app til vores endnu smartere vandhaner.

Appen er en stor del af vores smarte vandhaner, da den giver ejeren fuld adgang til en række af ”smarte” funktioner. Du kan få oversigt over systemets helbred, hvornår filtrer eller patroner skal udskiftes, slå børnelås til eller fra, eller justere funktionsindstillinger, som temperatur eller brusmængde – og det er ikke engang det hele. Appen er altså en essentiel del af vandsystemet, og er med til at give ejeren fuld kontrol og oversigt over hele systemet.

App-kontrol, IoT-teknologi, smarte vandhaner – det er næsten til at blive helt rundtosset af. Men lad det ikke skræmme dig. Det smarte aspekt af vores produkter skal være med til at gøre dagligdagen nemmere, samt udvide dine muligheder i forhold til vandhanens brug. Hvis app-kontrol og smartfunktion ikke siger dig noget, så har vi trods alt også en ganske simpel og enkel kogende vandhane, uden app-kontrol og andre funktioner. Det er den, vi kalder for vores Classic model. Du kan læse mere om den og vores andre systemer her. Hvis du alligevel vælger et af vores Smart systemer, men undlader brugen af appen, så vil du ikke få adgang til de diverse muligheder, der er med til at gøre vandsystemet smart. Det vil altså derfor være en skam at udelukke den totalt. Vandhanen i sig selv kan naturligvis betjenes og bruges uden appen, og du har stadig fuld adgang til alle de funktioner, dit system besidder.

I tilfældet af at appen ikke siger dig noget, så er armaturerne til vores Smart systemer næsten ligeså funktionære, som vandsystemet selv. Du kan vælge imellem to forskellige modeller, nemlig Cosmos eller Universe, hvori begge kommer med indbygget LED-indikator. Indikatoren er med til at vise dig, hvilken vandfunktion du har tilvalgt.

Med LED-indikatoren kan du følge med i, hvilke funktion du har tilvalgt. Farverne i LED-indikatoren er koordineret til at matche de respektive funktioner. Se oversigten over farverne og funktionerne her.

Universe Gunmetal -Titan 53C
Cosmos Sort -  Hera 24C

Til venstre er funktionsbetjeningsknappen, og til højre den almindelige postevandsbetjening. For at vælge en funktion, skal du blot dreje det venstre håndtag indtil du lander på den funktion, du søger. Derefter skal du trykke to gange for at få rindende vand, og én gang for at slukke igen.

Hvorfor skal jeg vælge et UNITO Smart vandsystem?

Vi kan opstille en lang række af gode grunde til, hvorfor du netop skal vælge et af vores smarte vandsystemer. Vi kan endda også opstille en lang række af gode grunde til, hvorfor det er en dum idé ikke at vælge et Smart vandsystem.

Universe Gunmetal -Titan 53C med kogende vandfunktion i brug

I vores optik, så er en funktionel vandhane med flere vandfunktioner end kun almindelig postevand med til at optimere og effektivisere din hverdag. Vandhaner med kogende vand har været meget populære og tilgængelige de sidste mange år, og har i den grad fremvist sin brugbarhed. Alt fra at lave kaffe, te eller lune drikke på en fart, til kogning af pasta eller nudler, så er kogende vand direkte fra vandhanen en essentiel del af en almindelig hverdag. Selvom kogende vand har været tilgængelig i et stykke tid, så er UNITO de første der tilbyder kogende vand der kan justeres mellem 60°-100°. Det er derfor endnu nemmere end før at tilpasse dit kogende vand helt præcist til den temperatur, du har brug for.

Hjemmelavet mocktail lavet med 
brusvand funktionen - Universe Titan 53C

Den kogende vandfunktion er af naturlige grunde den mest populære valgmulighed – men hvorfor stoppe der? Hvorfor ikke få mere ud af din vandhane, når du har chancen for det? Iskoldt isvand og køligt brusvand er ligeså brugbar, som den kogende vandfunktion.

Med isvand funktionen får du iskoldt drikkevand omgående. Denne funktion er optimal i brug til iskaffe, iste, eller blot til at slukke din tørst. Vi er igen de første der tilbyder muligheden for manuelt at justere temperaturen mellem 3°-12°, så du selv kan vælge den temperatur, isvandet skal være. Med brusvandsfunktionen får du smagfuldt og køligt brusvand, hvor du selv kan ændre brusmængden fra mild, mellem eller kraftig. Den er specielt god til at lave lækker drikkelse med, som mocktails eller punch.

Mest af alt, så er den filtrede vandfunktion et af de vigtigste vandfunktioner du kan have. Med den filterede funktion får du rent og drikkeklar vand, der er renset fra alle bakterier, urenheder og kalk. Denne vandfunktion er specielt god til dig der bor i områder med meget kalk i vandet. Funktionen er ikke kun velsmagende at drikke fra, men kan også bruges til at undgå opbyggelse af kalk i din kaffemaskine, strygejern eller ligendende tilfælde.

Filtreret vandfunktion - Universe Titan 53C

I sidste ende giver smarte vandhaner dig flere valgmulighede at lege rundt med, end lignende vandhaner på markedet. Smart, nem og funktionær – så kan det altså ikke gå galt med en vandhane fra UNITO.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *