PDF'er

SMART VANDSYSTEM

CLASSIC VANDSYSTEM

ALLE BORDSKILTE

Hvorfor UNITO?

Vores fem løfter til dig

Med et UNITO Smart vandsystem i dit køkken gør du din hverdag lidt nemmere.

Vi mener, at køkkenet er boligens hjerte, og det centrale punkt i hjemmet, der bringer hele familien sammen. Om det er omkring køkkenbordet til aftensmaden, når der bliver bagt sprøde lækkerier, eller over en simpel kop lun kaffe. De hyggelige stunder forekommer oftest i køkkenet i fællesskab med kære og nære, og de oplevelser vil vi gerne være en del af. 

Læs mere om vores 5S’er på denne side.

Simple

Safe

Smart

Sensible

Satisfaction

Simple

Vi gør det nemt for dig

Takket være vores elegante og simple armatur designs, kan du nemt skelne mellem grebene til de diverse funktioner, og almindeligt postevand. Betjeningen af funktionerne er ligetil og kræver blot at du trykker to gange for rindende vand – og trykker én gang for at slukke igen. LED-indikatoren i vores elektroniske armaturer hjælper dig desuden med at se, hvilken funktion der er tilvalgt, ved at oplyse dens repræsentative farve*. 

Så ved du altid hvilken type vand, der kommer ud af din vandhane.

Safe

Føl dig tryg

Vi vægter hele familiens sikkerhed højt – derfor er alle vores vandsystemer og armaturer børnesikret. Med tryk-drej betjening på vores mekaniske armaturer og en låsefunktion gennem appen på vores smarte vandsystemer, kan du trygt lade selv de yngste omgås armaturet. Desuden sprutter vores vandhaner ikke, når du skal have kogende vand, så du kan trygt og sikkert betjene vandhanen i andres nærvær.

Smart

Vi brænder for innovation

Vores Smart vandsystemer er den første intelligente IoT-løsning til køkkenvandhaner, udstyret med de nyeste teknologier indenfor branchen. Takket være disse teknologier kan du betjene dit Smart vandsystem med UNITO ANYWHERE appen. Her kan du blandt andet justere temperatur-indstillinger, justere brusmængden i brusvandet, opdatere systemet, og meget mere. Når der er behov for udskiftning af filter, eller når din CO2 patron er ved at være tom, vil appen automatisk sende dig notifikationer, så du kan skifte eller tilkøbe i god tid. Alle Smart vandsystemer kan kobles til Alexa.

Sensible

Systemer, der giver mening

Med et UNITO vandsystem får du dækket alle dine behov i ét system. Om du vil have flere end én funktion, påvirker ikke, hvor mange beholdere du skal have. Du skal blot vælge det system, der besidder de funktioner, du har behov for. Så får du det hele, i en all-in-one beholder. Ikke noget bøvl med flere kølere og beholdere under dit køkkenbord. Vores beholder besidder alle de funktioner, du skal bruge. Med dens æstetiske udseende, vil den heller ikke fylde for meget i køkkenskabet.

Satisfaction

Et produkt, der tilfredsstiller

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og tilfreds. Derfor kan du erhverve dig et UNITO produkt, og hvis det ikke lever op til din forventninger, kan returnere det indenfor 30 dage*. Du får samtidig 4 års fabriksgaranti på din UNITO enhed, så længe du har installeret et funktionsdygtigt og godkendt kalkfilter. Så er de 4 års garanti inkluderet i prisen.

*Vær dog opmærksom på, at returretten gælder så længe vandsystemet ikke er tilskadekommet